Innleggets bilde

Ny investeringsanalytiker ansettes i Bonum

Les saken om Bonum på estatenyheter.no, der den var først publisert av Dag-Jørgen Saltnes den 9 Februar, 2017.

Helen Sandlie Eriksen går fra stillingen som senior associate i Deloitte til investeringsanalytiker i Bonum Utvikling.

Eriksen har jobbet som revisor i Deloitte i overkant av to år før hun startet i det nyetablerte Bonum Utvikling, som er et søsterselskap til Bonum. Bonum Utvikling var operativt 1. august 2016, og ledes av Salman Saeed og Kjell Kristian Olstad.

Bonum Utvikling har siden oppstarten hatt stor pågang og ansatt Ulrik Elstad Framstad som er utdannet siviløkonom med master i finans, samt Helen Sandlie Eriksen.

Eriksen startet i Bonum Utvikling 1. desember 2016, hvor hun jobber som investeringsanalytiker. Hennes primæroppgaver er å vurdere nye prosjekter og finne aktuelle samarbeidspartnere, og følge opp det finansielle aspektet fra a til å.

– Jeg har alltid vært brennende interessert i eiendom, en interesse som fikk videreutvikle seg i Deloitte da jeg reviderte eiendomsselskaper. Med tiden ble det finansielle aspektet mer interessant og ønske om å jobbe innenfor investering gjorde så at jeg ønsket å bytte arbeidsgiver, sier hun.

Eriksen forteller at valget falt ganske så lett på Bonum Utvikling. Da Bonum har et rykte for å være innovativt, med fremoverlente medarbeider som tørr å utfordre bransjen slik den er i dag.

– I tillegg var det en stor bonus at Bonum Utvikling var relativt nytt, noe som gir meg muligheten til å være med å forme selskapet videre, understreker hun.

Nødvendig kompetanse

Kjell Kristian Olstad, investeringsdirektør i Bonum Utvikling er glad for å ha Eriksen med i teamet.

– Helen er en positiv jente med bred økonomisk kompetanse og forståelse. Hun er pertentlig og nøye i alt hun gjør og har stor arbeidskapasitet, sier Olstad.

De ansatte blant annet Eriksen for å få en bredere økonomisk kompetanse på selskapsnivå i utviklingsprosjekter.

– Det er utrolig viktig å se helheten i utviklingsprosjekter og med bakgrunn som revisor har man kommersiell forståelse av hvordan man optimaliserer et prosjekt med selskapsstruktur, skatt og mva. Bonum Utvikling er særlig opptatte av å gjøre ting riktig fra starten av, derfor bruker vi mye tid på å optimalisere. Med Helen på laget har Bonum Utvikling den nødvendige kompetansen for å lykkes med nettopp dette, avslutter Olstad.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.