Innleggets bilde

Bonum igang med byggingen av 73 leiligheter på Rodeløkka

Les saken som omtaler Bonum på estatenyheter.no, der den var først publisert av Silje Rønne, den 13. februar, 2024.

Til tross for en krevende høst og vinter med rekordlav igangsetting, har Bonum og Coop Norge Eiendom startet byggingen av 73 leiligheter, samt et næringslokale i Marstrandgata 11 i Oslo.

– Det er for tiden et stort behov for at det bygges nye leiligheter sentralt i Oslo. Vi lanserte prosjektet for salg våren 2023, og er meget fornøyd med å ha startet byggingen, og et tilfredsstillende salg. Det er ikke mange nye prosjekter for salg i Oslo om dagen, og dermed er dette et av få boligprosjekter som vil overleveres i 2026, forteller Eskild Skåttun, prosjektleder i Bonum.

Byggingen startet opp i januar, og prosjektet er estimert overlevert i andre kvartal 2026.

Marstrandgata 11 er et høykvalitetsprosjekt hvor det er lagt stor vekt på arkitektur som viderefører den eksisterende kvartalsstrukturen Grünerløkka er kjent for. Bruk av teglstein, inspirert av den eldre fabrikkbebyggelsen i nærområdet gir bygget en stedstilpasset karakter. – Svært attraktive fellesarealer med både private og felles takterrasser gir leilighetene urbane kvaliteter. Vi opplever at prosjektet treffer godt hos kjøperne. Prosjektet ligger på en tilbaketrukket og rolig del av Rodeløkka, bare et par minutter unna Olaf Ryes plass på Grünerløkka, sier Ruben Wilhelmsen, partner og markedssjef i Bonum.

– Vi opplever allerede et taktskifte i markedet, 26 av 73 leiligheter i prosjektet er solgt og vi er trygge på at prosjektet vil fortsette god salgstakt i tiden frem mot overlevering, fortsetter han.

Prosjektet er tegnet av Vigsnæs og Kosberg Arkitekter, og det er Bundebygg som er entreprenør.

Coop inn i første etasje

Coop Øst åpner ny Extra butikk i et lokale på nærmere 800 kvadratmeter i Marstrandgata.

– Coop er eid av kundene, og for oss er det viktig å være til stede med butikker der hvor våre kunder og medlemmer bor. Marstrandgata er et spennende prosjekt som vi er glade for å kunne være en del av, sier Are Gulsett, etablerings- og utviklingssjef i Coop Øst.

Extra er den mest hurtigvoksendekjeden i dagligvarebransjen de siste årene, og kundene har verdsatt butikken der hvor kjeden har etablert seg ifølge Coop. Grunnen skal være en kombinasjon mellom lave priser og stort utvalg.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.