Innleggets bilde

Bonum nasjonal vinner av European Business Awards 2018

Les saken om Bonum på estatenyheter.no, der den var først publisert av Silje Rønne den 16. Mars, 2018.

Bonum vant den prestisjetunge prisen «Business of The Year» og skal representere Norge i den store Europa-finalen i Warsawa 23. Mai i år.

Bonum ble først utpekt som en av 89 «ones to watch»-bedrifter i Norge tidligere i år og kunne nå stikke av med seieren som nasjonal vinner i kategorien «Business of the Year €26-150M». Prisen går til fremragende selskaper som kan vise til eksepsjonelle finansielle resultater, sterk vekst og gode strategier for innovasjon. Dommerne ser etter eksempler på oppfinnsomhet og balansert planlegging som gir konsistente resultater i dynamiske markeder.

Dommerpanelet består av organisasjonsledere, politikere, og akademikere fra hele Europa. Konkurransen går nå inn i sitt 11. år og skal løfte frem europeiske bedrifter som utmerker seg på forskjellige områder. Målet er å skape et sterkere næringsliv i Europa og bygge europeiske forretningsnettverk. Mer enn 33 000 bedrifter fra 34 nasjoner deltok i 2017.

– Det betyr veldig mye for Bonum å vinne og vi er veldig stolte av å kunne være Norges representant i år. Vi har jobbet hardt for å oppnå den store veksten vi har hatt og vi gleder oss til å vise frem hva vi har fått til i Warszawa i Mai, sier Ruben Wilhelmsen, markedssjef og partner i Bonum.

– Vi ser en stor verdi i å løfte frem og belønne norske selskaper som skiller seg ut i ulike områder. Mange flinke norske bedrifter blir ofte overskygget av andre og EBA er derfor en flott mulighet for dem til å motta oppmerksomheten de fortjener. I tillegg er også EBA-eventet et fint sted man kan møte andre flinke selskaper og dele erfaringer, sier Hans Ragnar Berg, managing partner i RSM Norge.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.