Innleggets bilde

Bonum selger næringsseksjon til Coop i Oslo

Les saken om Bonum på eiendomswatch.no, der den var først publisert av Fabian Skalleberg Nilsen, den 21. februar, 2023.

– Går alt etter planen står butikken klar tidlig i 2026 og boligkjøperne vil dermed kunne ta i bruk butikken allerede ved innflytting, sier Bonum-sjef Anders Bakken Eriksen etter salget av næringsdelen i et prosjekt de eier sammen med Coop Norge Eiendom og tre andre eiendomsselskaper.

I en pressemelding opplyser Bonum å ha solgt næringsarealene i sitt boligprosjekt i Marstrandgata på Rodeløkka i Oslo til Coop Øst SA. Salgssummen er ikke kjent.

Prosjektet eies av Bonum, Coop Norge Eiendom, Chrisanic Eiendom, Trionor og Investire Eiendom. Næringsarealet som Coop kjøper er i underkant av 800 kvadratmeter, fremgår det av meldingen.

– Kjøpekontrakten er nå signert, næringsseksjonen leveres tilnærmet komplett og det er planlagt oppstart drift i det bygget overleveres. Går alt etter planen står butikken klar tidlig i 2026. Boligkjøperne vil dermed kunne ta i bruk butikken allerede ved innflytting, sier Anders Bakken Eriksen, administrerende direktør og partner i Bonum via tirsdagens pressemelding.

«Det er store vinduer med en aktiv fasade mot offentlig gate som gir god synlighet og er i tråd med Extra sine preferanser», skriver Bonum i pressemeldingen.

– Vi har svært god erfaring med Extra-konseptet og ser frem til å etablere oss i nærområdet, uttaler viseadministrerende direktør Bjørn Tore Skaug i Coop Øst SA via samme melding.

Nybygget får en teglfasade og vil ha en tydelig avgrenset sokkel som skiller nærings- og boligdel, ifølge Bonum.

– Vi har brukt god tid på markedstilpasning av prosjektet og er trygge på at markedet vil ta godt imot boligprosjektet når salgsstart lanseres snarlig, sier prosjektleder Eskild Skåttun i Bonum via pressemeldingen.

Området på Rodeløkka er tidligere preget av mye industri. Ifølge Skåttun er Bonum fornøyd med «det industrielle formspråket i arkitekturen fra Vigsnæs + Kosberg», med tradisjonell tegl og utsmykninger.

– Dette kombinert med et tilsvarende fokus på gode løsninger innvendig, samt flotte takterrasser, både private og felles tror vi treffer både område og kjøpegruppe godt, sier prosjektlederen.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.