Innleggets bilde

Bonum kjøpte tomt – vil bygge boliger i Nydalen

Les saken om Bonum på estatemedia.no, der den var først publisert av Silje Rønne den 30. April, 2018.

Bonum har sikret seg Gunnar Schjelderups vei 9 og vil bygge boliger på tomten.

Bonum Utvikling vil utvikle eiendommen Gunnar Schjelderups vei 9 i Nydalen. Arbeidet med regulering av tomten skal nå igangsettes. Det er opprettet dialog med kommunen med sikte på å lage en helhetlig detaljregulering for eiendommene syd for Ring 3.

– Vi gleder oss til å starte reguleringsprosessen på denne spennende eiendommen med en meget god beliggenhet sentralt i Nydalen. Vi ønsker å utvikle et prosjekt som skiller seg ut og bidrar positivt til området, sier Richard Zagar, prosjektdirektør i Bonum Prosjekt. Bonum Prosjekt blir ansvarlig for prosjektledelsen og utviklingen av eiendommen.

Gunnar Schjelderups vei 9 har en sentral beliggenhet mellom Storo og Nydalen t-banestasjon og planlegges utviklet til et boligprosjekt av Bonum Utvikling.

Attraktivt område

– Vi er stolte over å ha kommet i mål med denne transaksjonen og sikret oss en meget sentral og spennende tomt med stort utviklingspotensial. Nydalen er stadig i utvikling og blir bare mer og mer attraktivt, sier Kjell Kristian Olstad, investeringsdirektør i Bonum Utvikling.

Eiendommen har en størrelse på 3.868 kvadratmeter og ligger innenfor utviklingsområde i kommuneplanen. Dagens bebyggelse på 3.700 kvadratmeter BTA består av et fire etasjers kontorbygg med en verkstedfløy ut mot Gunnar Schjelderups vei.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.