Innleggets bilde

Bonum Utvikling fortsetter å vokse

Les saken om Bonum på estatenyheter.no, der den var først publisert av Silje Rønne den 2 Juni, 2017.

Markus Thrygg er det nyeste tilskuddet i Bonum Utviklings investeringsavdeling.

Thrygg begynte som investeringsanalytiker hos Bonum Utvikling 1.juni. Han skal jobbe med vurdering av eiendomsprosjekter, analyse og finansiering av de større prosjektene som kjøres i regi av Bonum Utvikling AS. Thrygg er en 24 år gammel, nyutdannet økonom fra University of Colorado, og har mellom bachelor og masterstudier også vært innom analyseavdelingen til Akershus Eiendon. Han har også tidligere konkurrert på øverste nivå innenfor langrenn.

– Jeg ble tidlig interessert i eiendom på grunn av en far som er i bransjen. Utrolig spennende å jobbe med noe som er så synlig og viktig i folks hverdag, sier han.

Thrygg er for øvrig sønnen til den mer profilerte Eirik Thrygg, sjefen i Høegh eiendom. Alt valget falt på Bonum var heller ingen tilfeldighet.

– Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe i et ungt og fremoverlent miljø med store ambisjoner, var ikke vanskelig å se at Bonum var akkurat det, sier han.

Høy aktivitet

Salman Saeed, administrerende direktør i Bonum Utvikling er glad for å få Thrygg med på laget.

– Vi opplever for tiden stor aktivitet og har allerede i inneværende år satt opp tre nye utviklingsprosjekter i Oslo sentrum. Som følge av dette trengte vi å styrke vår investeringsavdeling ytterligere, og er veldig glad for å ha fått med Markus på laget. Markus har akkurat den profilen vi ser etter, både rent faglig men også på det personlige plan. Han er en blid, positiv og utadvendt fyr med stor arbeidskapasitet, og en brennende interesse innen eiendomsfaget, avslutter han.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.