Innleggets bilde

BundeBygg vant boligprosjekt til 350 millioner i Oslo

Les saken som omtaler Bonum på bygg.no, der den var først publisert av Sindre Sverdrup Strand, den 24. mai, 2023.

Det skriver byggherre Bonum i en pressemelding onsdag.

Bonum har signert totalentreprisekontrakt med BundeBygg for oppføring av 73 nye leiligheter og et næringslokale på Rodeløkka i Oslo, heter det i meldingen.

Byggestart er satt til høsten.

BundeBygg skal ha vært involvert i prosjektet siden forprosjektfasen, og har jobbet tett sammen med Bonum for å optimalisere byggeriet. Samarbeidet har, ifølge pressemeldingen, resultert i et kostnadsnivå som gjør prosjektet godt gjennomførbart, til tross for utfordrende markedsvilkår.

Anders Bakken Eriksen, administrerende direktør i Bonum, og Ole Kristian Berg, administrerende direktør i BundeBygg, sier de begge er fornøyde med samarbeidet og avtalen som er inngått.

– Vi er veldig glade for å ha landet BundeBygg som totalentreprenør i prosjektet. BundeBygg har bygget for oss også tidligere og har alltid levert god kvalitet og i henhold til avtale. Vi har utviklet et flott produkt og det er gledelig at markedet allerede har kjøpt nok til at vi kan iverksette bygging. Det finnes i praksis ingen konkurrerende nybyggprosjekter i området, og vi gleder oss til leilighetene står ferdige i 2026, sier Anders Bakken Eriksen.

– Vi er stolte over å kunne bidra til Bonums prosjekt på Rodeløkka. Vi har hatt et godt samarbeid gjennom hele prosessen, og vi gleder oss til å starte byggearbeidene og skape et flott boligprosjekt sammen, kommenterer Ole Kristian Berg.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.