Bonum Osloprat: Frogner

Bonum har tatt en prat med folk på gata om bydel Frogner.

Bonum som er eiendomsutviklere har stor glede av å bidra til videre utvikling av en så flott bydel som Frogner. Her er kravene til detaljer høyere, i tillegg til at den eldre bygningsstrukturen gjør at Bonum alltid får utfordret seg selv med kreative løsninger i alle faser ved utviklingen. Bonum ser på utfordringene som noe som har styrket dem som boligutvikler og gitt Bonum en bred forståelse av hva kjøper og kommunen forventer av boligene.

Bydel Frogner i Oslo er kjent for sine storslåtte byvillaer og bygårder fra 1800-tallet. Sett sammen med den grønne og frodige bydelsstrukturen er Frogner en helt enestående bydel som skiller seg ut fra det urbane bybildet. Steder som Frognerparken og Bygdøy byr på store grønne områder og nærhet til havet. Med handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien som hovedårer bringer det store mengder mennesker til bydelen, noe som er lett tilgjengelig ved bruk av kollektive transportmulighetene bydelen byr på. Den offentlige kommunikasjonen på Frogner er bred og kan tilby trikk, buss, t-bane og tog.

Bonum har flere fullførte og kommende prosjekter på Frogner, se Bonum sine prosjekter her

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.