Innleggets bilde

Fra Oljefondet til Bonum

Les saken om Bonum på estatenyheter.no, der den var først publisert av Silje Rønne den 14 September, 2017.

Jo Espen Vindøy går fra analytiker i Norges Bank til eiendomsselskapet Bonum.

Etter tre år som analytiker i Norges Bank Investment Management (Oljefondet), skal Jo Espen Vindøy styrke økonomiavdelingen i Bonum. Han vil være sentral i den økonomiske oppfølgingen av eiendomsprosjektene og en ressurs innen intern utvikling av organisasjonen.

Vindøy er utdannet Cand.merc fra Copenhagen Business School og tar med seg internasjonal arbeidserfaring fra New York.

– Det er utrolig spennende å få så mye ansvar fra dag én. Jeg har bakgrunn fra aksje – og obligasjonsmarkedet og ønsket meg over i en operasjonell rolle innen eiendom. Bonum sitter med bred kompetanse innen eiendom og her kan jeg lære faget fra A–Å. Videre får jeg en helhetlig tilnærming til eiendomsutvikling ved å jobbe opp mot prosjektledelse, økonomistyring, finansiering og intern drift, sier han.

Styrker laget

Jan Fredrik Jorddal, økonomisjef i Bonum, forteller at Bonum lenge har vært på jakt etter en som Vindøy og viser til hans kompetanse.

– Som en del av vekststrategien til Bonum styrker vi laget nå med flere dyktige kandidater innen økonomi og ledelse. Jo Espen vil få en sentral rolle både operasjonelt og finansielt i Bonum. Med sine tidligere erfaringer tror vi det blir en god match, både i dag og for fremtiden i Bonum, avslutter han.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.