Innleggets bilde

Bonum henter inn kommunikasjonsveteran

Les saken om Bonum på estatenyheter.no, der den var først publisert av Silje Rønne den 28 Mars, 2017.

Bonum AS ansetter nå en etablert ekspertkilde for å drive deres arbeid med PR.

Nikolaos Farmakis tiltrådte 1. februar stillingen som PR-ansvarlig i Bonum.

Farmakis har i en årrekke vært talsmann for Utleiemegleren hvor han har kommentert selskapets aktiviteter og det norske utleiemarkedet spesielt, samt at han jobbet opp Utleiemeglerens prisstatistikk med et fast PR-løp. Han har også kommentert eiendom som investering for privatpersoner.

– Bonum er et utrolig spennende selskap innenfor en bransje jeg liker. De er i sterk vekst og har en ledelse som skjønner nytten av å bruke kommunikasjons strategisk for å nå forretningsmessige mål. Her ville jeg jobbe, sier Farmakis.

Han legger til at det for ham er ekstra morsomt å jobbe med en ledergruppe hvor alle er yngre enn ham.

– Du merker at det er masse energi og kunnskap der, som jeg vil være en del av, sier Farmakis.

Han har tidligere jobbet i VG, DN og NA24.no i tillegg til Utleiemegleren.

– Jeg tenker som en journalist hver dag og snakker saker med journalistene i presse-Norge ofte. Fordelen med å jobbe i et selskap som Bonum er at de har så mye kompetanse på en rekke fagfelt som det er interessant å lage nyhetsstoff om – og det er det som er min viktigste arbeidsoppgave.

Farmakis er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg en Master i eiendomsfinans fra KTH i Stockholm i samarbeid med Senter for eiendomsfag. Han har også grunnfag og mellomfag i Sammenliknende politikk. Han har også gjort mindre eiendomsprosjekter som privatperson.

Media- og bransjekunnskap

Ruben Wilhelmsen, markedssjef og partner i Bonum, forteller at Bonum har vært på jakt etter en person med Farmakis kompetanse en god stund.

– For Bonum var det avgjørende å finne en med solid bransjekunnskap, samt kompetent bakgrunn på kommunikasjon, sier han.

– Bonum ser et behov fremover i forbindelse med selskapets vekst og kommende prosjekter for å styrke både intern og ekstern kommunikasjon, og fant en svært god kandidat i Nikolaos. Han har inngående erfaring fra tilsvarende rolle i Utleiemegleren og en solid bakgrunn fra mediebransjen. Nikolaos vil være et verdifullt tilskudd for Bonum fremover, avslutter Wilhelmsen.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.