Innleggets bilde

Bonum deltar på karrieredagene BI 2017

Bonum tok en tur innom Karrieredagene 2017 på Handelshøyskolen BI i Oslo, Nydalen for å prate med fremtidens eiendomsutviklere. Karrieredagene er en flott arena for unge som vil lære mer om spennende selskaper. Ved Bonum sin stand var det flere ivrige studenter innom som var fulle av spørsmål om Bonum. Bonum fikk dele sine erfaringer og sitt engasjement for eiendomsutvikling.

Å få et førstehåndsinntrykk av studentene er alltid gunstig slik at når disse en dag sender en arbeidssøknad har vi allerede kjennskap til dem. I tillegg får studentene et inntrykk av oss som forhåpentligvis gjør at de sender en søknad i vår retning ved studieslutt. Bonum er alltid ute etter unge, flinke og engasjerte studenter til bedriften!

På Karrieredagene fikk Bonum snakket med mange flinke BI-studenter som besøkte standen. Overraskende nok tror veldig mange at eiendom bare dreier seg om eiendomsmegling, men Bonum kunne fortelle de at det dreier seg om så veldig mye mer. Bonum tror at flere studenter har fått øynene opp for alle de spennende arbeidsoppgavene som finnes innenfor eiendomsutvikling, mener Makroanalytiker Ann Kristin.

På standen til Bonum fikk vi besøk av en god blanding studenter. Noen kjente ikke til Bonum fra før, mens andre kjente til Bonum og var nysgjerrige på om vi hadde internship og trainee program.

Bonum mottok flere søknader ved standen i tillegg til at det har kommet inn flere søknader digitalt i etterkant av karrieredagene. Det er moro å se at flere studenter er interessert i å jobbe hos Bonum både under og etter studietiden. Bonum har god erfaring med å hente nyutdannede og flinke personer inn til selskapet, så det er absolutt noen spennende kandidater for fremtiden, sier personalsjef Christian Kjemperud.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.