Innleggets bilde

Bonum kjøper for å utvikle 85 leiligheter

Les saken om Bonum på estatenyheter.no, der den var først publisert av Silje Rønne den 6 Juni, 2017.

Bonum Utvikling har gjort sin andre store transaksjon.

Bonum Utvikling har gjort sin andre store transaksjon i forbindelse med kjøpet av Marstrandgata 9 og 11 på Rodeløkka i Oslo. Bonum, som har ansvaret for prosjektledelsen i Bonum Utviklings prosjekter skal etter planen i gang med søknadsprosessen og planlegger å utvikle cirka 85 leiligheter.

– I dagens noe selektive marked er det viktig å kunne gjøre gode kjøp med fokus på beliggenhet. Ved kjøpet av Marstrandgata har Bonum sikret seg to tilgrensende eiendommer i et område med arealknapphet, som ikke har vært ute i markedet, sier Salman Saeed, administrerende direktør og partner i Bonum Utvikling.

Saeed ønsker ikke å kommentere prisen eller hvem selgeren er.

– Bonum har allerede engasjert arkitekt og er i gang med prosjektering, og skal etter planen inn til forhåndskonferanse hos PBE rett over sommeren. Eiendommene ligger allerede innenfor utviklingsområde for boliger i kommuneplanen, sier Saeed.

Prosjektet vil bli bygget i Bonum-standarden «Urban Living» med der tilhørende tilleggskvaliteter, og vil etter planen komme ut i markedet for salg sommeren 2019.

Bonum Utvikling har tatt over forvaltningen av bygget ved overtakelsen 7.april.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.