Innleggets bilde

Bonum åpner nytt næringskonsept i Henrik Ibsensgate

Les saken om Bonum på ne.no, der den var først publisert av Silje Rønne den 22. oktober, 2018.

Ny møteplass

Bonum har overtatt og vil utvikle Henrik Ibsens gate 40-42 til sitt sanne potensial. Bygården med en av Oslos mest sentrale beliggenhet skal renoveres til topp moderne standard. Midt mellom Karl Johans gate, Slottet, Aker Brygge og Solli plass finner du Bonums nye storsatsning innen servering og kontor.

– Bonum vil komplettere utviklingen av området med Stordalens nye hotell og Fredensborgs satsning i den tidligere amerikanske ambassaden. Her vil det bli et unikt konsept i 1 etg. med særegen servering som skal invitere næringslivet i området inn med møteromsfasiliteter i kjelleren hvor eiendommens kontorbrukere kan benytte fasilitetene i tillegg til eksterne, forteller investeringsdirektør i Bonum, Kjell Kristian Olstad.

Den historiske gården fra 1875 strekker seg over fire fulle etasjer over bakken i tillegg til loft og kjeller. Underetasjen knyttes sammen med 1. etasje og innredes med topp moderne møtelokaler som kan leies av cafeens gjester samt disponeres av kontorlokalene i andre til fjerde etasje.

Bonum sin visjon er å skape en møteplass for kafegåere, profesjonelle og de som jobber i bygget.

– Cafeen henter kunder fra den travle Henrik Ibsens gate som er hovedveien mellom Oslo sentrum og Oslo vest med alle arbeidsplassene i område rundt Solli plass og Vika. Samtidig får kafeen den viktige funksjonen som kantine for de 75 arbeidsplassene som er i byggets tre kontoretasjer. Med de to funksjonene som møtested med topp moderne møterom og serveringssted får disse lokalene mange ben å stå på, fortsetter Bonums investeringsdirektør.

Området løftes

– Leietakerstrukturen er enda ikke satt, men det vil bli veldig fine kontorlokaler for både enbrukere som ønsker sitt eget bygg eller flerbrukere som ønsker mindre kontorlokaler. Hver kontoretasje kan betjene opptil 25 kontorplasser som vi opplever at det er stor etterspørsel etter og et lite vakum i markedet for på nåværende tidspunkt. Konkurrerende eiendommer som tilbyr kontor til denne størrelsen må ofte dele etasjen med andre leietakere, avslutter Olstad

Moderniseringen av Henrik Ibsens gate 40-42 er kun en liten del av den totale oppussingen og utviklingen av område rundt Sollie plass. Den tidligere Amerikanske ambassade pusses opp og vil bestå av kontorlokaler og serveringssteder. På Solli plass skal Sommerrogata 1 og Inkognitogata 37 totalrenoveres.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.