Innleggets bilde

Oslo-basert eiendomsutvikler snuser på Fredrikstad

Les saken om Bonum på fredrikstadblad.no, der den var først publisert av Elisabeth Skovly den 29 Desember 2018.
Foto: Walter Schøffthaler.

Selskapet Bonum vil etablere seg i Østfold og jakter lokale personer med eiendomskompetanse. – Fredrikstad er spennende, og vi ønsker absolutt å bygge der.

Det sier Ruben Wilhelmsen, markedssjef og partner i eiendomsselskapet Bonum.

De står bak en rekke boligprosjekter i Oslo, og har nettopp etablert seg i Drammen. Nå ser de mot Østfold, og spesielt Fredrikstad og Moss. For å kunne etablere seg trenger de lokale krefter.

– Østfold-området er svært spennende, og vi ser nå på en mulig inntreden, gitt at man finner riktig lokal kompetanse, sier Wilhelmsen til eiendomsnettstedet Estate Nyheter.

Til Fredrikstad Blad sier han at de nå i første omgang altså ønsker å komme i kontakt med personer med rett kompetanse om Fredrikstad. Vedkommende får oppgaven med å ta eiendomsutvikleren til byen.

– Målet er helt klart å bygge i Fredrikstad på sikt, sier han.
Bonum består av flere underselskaper, og har blant annet stått for utbyggingen av boligkomplekser på Rodeløkka, Nordstrand, Grønland, St. Hanshaugen og i Ekebergåsen.

Ifølge regnskapstall for Bonum AS omsatte de i 2016 for over 404 millioner kroner, og satt igjen med et resultat før skatt på 22 millioner kroner.

– Det vil her kreves noen med tyngde og erfaring fra eiendomsbransjen, som tidligere har vært med på å utvikle større prosjekter i området, og er fra og eller bor i området. Godt etablert nettverk innenfor bransjen lokalt er en selvfølge, sier Christian Kjemperud, HR- og personalsjef, til Estate om hvem se ser etter.

Grunnene til at eiendomsutvikleren ønsker seg til Østfold er blant annet at boligmarkedet utvikler seg positivt her, med høy tilflytting, attraktivitet og utbyggingen av Intercity-banen.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.