Innleggets bilde

Storkjøpet skal ende i mange hundre leiligheter

Les saken om Bonum på estatenyheter.no, der den var først publisert av Glen Widing, den 29. oktober, 2020.

Bonum og Brødrene Jensen har kjøpt en ca. 19 mål stor næringstomt for videre boligutvikling.

Eiendommene er del av et nytt nabolag i Ås kommune sør for Oslo, som på sikt skal utvikles med flere hundre leiligheter ifølge en pressemelding.

- Vi har bidratt til at Langbakken Industriområde nå skal transformeres. Ås har mange dagpendlere fra blant annet Oslo, og ambisjonene har vært å skape boliger også for arbeidstakere og studenter som i dag ikke finner det naturlig å bosette seg i Ås, uttaler daglig leder Helge Hellebust i Varde-Eiendom.

Området ligger landlig til og Bonum har ambisjoner om å skape et urbant bomiljø med tydelig fokus på miljø og bærekraftig løsninger, forhåpentlig ved å trekke på erfaringer fra fagmiljøet hos NMBU og andre partnere. Vårt mål er å redusere miljøpåvirkningen av våre prosjekter og bidra til en bærekraftig fremtid med det vi tror vil være fremtidens bolig, påpeker partner og markedssjef Ruben Wilhelmsen i Bonum.

Hva de åtte ut med for tomta, når det blir byggestart og hvor mye de skal selge for i Ås, sier imidlertid pressemeldingen intet om.

- Vi skal i gang med regulering og satser på salgsstart i begynnelsen av 2023. Det blir ingen i dette prosjektet, påpeker Wilhelmsen.

Newsec var megler i transaksjonen, Haavind har bistått selger og Wiersholm har bistått kjøper.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.