Personvernerklæring

1. Hvem er behandlingsansvarlig?

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Bonum samler inn og bruker personopplysninger om deg. Bonum er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

I Bonum er vi opptatt med å beskytte dine personopplysninger. I denne erklæringen gir vi deg blant annet informasjon om hvilket personopplysninger vi samler inn gjennom vår nettside Bonum.no, som fra nå av refereres til som "nettsiden".

2. Behandling av personopplysning

Det er frivillig å oppgi personopplysninger for de som besøker nettsiden Bonum.no. Vi samler den informasjonen du selv oppgir i skjemaet ved å samtykke for at vi skal kunne sende deg mer informasjon.

Vi behandler også kontakt personer hos kunder, potensielle kunder, leverandør og partnere i tillegg til besøkende av våre nettsider.

  • Kunder og potensielle kunder: Navn, telefonnummer og e-post.
  • Leverandør og partnere: Navn, telefonnummer og e-post.
  • Besøkende, les "Bruk av informasjonskapsler «cookies»".

2.1 Hvordan bruker vi dine opplysninger?

Vi bruke personopplysningene til følgende formål:

  • Bruk av e-postadresser og postadresser til utsending av nyhetsbrev og produkt informasjon.
  • Gi deg informasjon om møter, arrangementer og bygge prosjekter.
  • Vurdere deg som aktuell kandidat for ledig stilling eller oppdrag hvis du har tilsendt oss CV.
  • For å svare på forespørsler når du kontakter oss via telefon eller epost.

3. Bruk av informasjonskapsler «cookies»

Bonum nettsteder bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel, ofte kalt cookie er en liten fil av bokstaver og tall som vi legger på datamaskinen/enheten din når du utforsker en nettside. Disse cookiene tillater oss å skille deg fra andre brukere av nettstedet. Denne gjenkjenningen hjelper oss til å gi deg en best mulig opplevelse når du blar igjennom vår nettside. Det gir oss også muligheten til å gjøre nettstedet vårt bedre ved å forbedre innholdet vi tilbyr. For mer informasjon om cookies, kan du se http://www.allaboutcookies.org.

3.1 Hvilken type informasjon samles inn?

Nettstedet vårt samler inn data om hvordan Bonum nettside blir brukt av brukerne. Dette gjelder også på nyhetsbrev, frokostseminar og skjemaer. Informasjon vi samler inn blir brukt på følgende måter:

  • Personalisere brukeropplevelsen
  • Forbedre nettsidene våre
  • Forbedre kundeservicen
  • Sende nyhetsbrev
  • Registrere til frokostseminar og arrangementer

Informasjonene vi samler inn vil ikke bli solgt, byttet, overført eller gitt til annet firma uten ditt samtykke.

3.2 Fjerne cookier

Du kan enkelt fjerne cookier som har blitt opprettet i mappen for informasjonskapsler i nettleseren, se veiledning for hver enkelt nettleser:

4. Deling av informasjon med tredjeparter

Vi deler ikke personopplysningene om deg med tredjeparter, bortsett fra underleverandører som bidrar med å levere tjenester til deg, slik som bolig prosjekter, kundeoppdrag eller prosjekt sammen med underleverandør. Dette er regulert igjennom egne avtaler med underleverandørene. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om dette.

5. Innsyn, endring, sletting av informasjon

Vi deler ikke personopplysningene om deg med tredjeparter, bortsett fra underleverandører som bidrar med å levere tjenester til deg, slik som bolig prosjekter, kundeoppdrag eller prosjekt sammen med underleverandør. Dette er regulert igjennom egne avtaler med underleverandørene. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om dette.

Bonum behandling av personopplysninger er regulert av personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Du har rett til:

  • Innsyn i bruk av dine personopplysninger.
  • Be om korrigering av personopplysninger.
  • Få dine personopplysninger slettet eller at behandlingen begrenes.
  • Utlevering / dataportabilitet av dine personopplysninger.

Ønsker du å benytte deg av disse rettighetene kan du ta kontakt via epost support@bonum.no