Innleggets bilde

Bonum åpner i Drammen

Les saken om Bonum på estatenyheter.no, der den var først publisert av Silje Rønne den 30 Oktober, 2017.

Bonum åpnet kontoret før sommeren, men har sondert markedet i lang tid. Nå er folk på plass og prosjekter i gang.

– Nå er Bonum godt i gang og har gjort en grundig kartlegging av både potensielle attraktive tomter, områder og markedet generelt. Bonum har også kjøpt et par eiendommer som er under utvikling, sier André Stabæk, eiendomssjef i Bonum avdeling Drammen, som selv er fra Lier nær Drammen.

I Thornegata 41 i Drammen ønsker de å bygge 6–8 townhouse og i Nøstebakken i Lier planlegges 15 nye leiligheter.

Stabæk påpeker at det selvsagt tar noe tid å bygge tette relasjoner og nettverk når man etablerer seg i et nytt marked, men han syntes lokale aktører har tatt de godt imot.

– Jeg er sikker på at Drammen er klar for flere utviklere og håper også kjøperne setter pris på flere prosjekter å velge mellom, sier han.

– Bonum er kjent for prosjekter med fokus på design, er det etterspørsel etter slike prosjekter i Drammen?

– Det har kommet mange fine prosjekter i Drammen de siste årene, og selv om jeg er inhabil som lokal, så må det være lov å si at Drammen har vært vel så gode på byutvikling som Oslo har de siste 5–10 årene. Når det er sagt tar Bonum naturligvis med seg det de har lært i Oslo og vil tilby spennende prosjekter og unike leiligheter også i Drammen. Og ja jeg regner med at vi får dette vekslet ut i høyere salgspriser, understreker Stabæk.

Lokal erfaring

Stig Bjørnø og Camilla B. Christensen, begge fra Drammen, er også ansatt i den nyåpnede avdelingen. Bjørnø har lang erfaring med salg og markedsføring i området. Han har jobbet som selvstendig næringsdrivende i mange år, og har et godt nettverk i Drammen. Christensen har bakgrunn som interiørarkitekt og har jobbet med prosjekter for det offentlige og private før hun startet i Bonum.

– Kompetansemiksen gjør Bonum godt rustet til å finne gode prosjekter og skape gode eiendomsprosjekter. Jeg føler meg sikker på at både Stig og Camilla vil bidra til at Bonum lykkes med sin satsning i Drammen, sier Stabek.

Publisert av

Bonum

Bonum er en eiendomsutvikler som utvikler en bred variasjon av boligprosjekter, fra nybygg-, renovering- og ombyggingsprosjekter.