Fant ingen prosjekter med navn som matchet ""!
OV

Økernveien

Over 8.500 kvm forsterker den nye bydelen Økern med store opplevelseskvaliteter og en sterk identitet.

GS

Gunnar Schjelderups vei

Attraktiv næringseiendom tett på nyoppførte leilighetsbygg.

MS

Marstrandgata

På herlige Rodeløkka i Oslo utvikles et nytt moderne leilighetsbygg.

SV

Sandstuveien

Bonum og Miliarium Bolig utvikler sammen et nytt spennende leilighetsbygg i Sandstuveien.

GL

Grønlandsleiret

En ny boliggård ser snart dagens lys på attraktive Grønland.

LD

Linneadalen

På skrenten av Ekebergåsen utvikler Bonum nye moderne leiligheter.

Østre Aker vei 29

Bonum med partnere skal i samarbeid utvikle en sentral eiendom langs Østre Aker vei og Kabelgata. Tomten utgjør i underkant av 10.000 kvadratmeter og ligger strategisk godt til plassert mellom Kabelgata, som vil bli en ny pulserende kulturgate i et historisk bygningsmiljø, og det planlagte kollektivtorget på Økern med nye byrom, park, boliger, kultur og handlegater.

Østerdalsgata

Østerdalsgata 1 er et spennende byformingsprosjekt øverst på Vålerenga. Ambisjonen er å utvikle et prosjekt som vil være et positivt tilskudd til bydelen. Eiendommen huset opprinnelig Sætre kjeksfabrikk, og vi skal nå gjennomføre en bærekraftig transformasjon av nærmere 10.000 kvadratmeter fabrikklokaler til kombinert bolig- og næringsformål. Dette muliggjør for en god variasjon av boligtyper og spennende næringsarealer i første etasje. I tillegg planlegges et nybygg mot Strømsveien med god leilighets-mix, gjennomgående leiligheter og skjermete utearealer.

Fossumlunden

Fossumlunden består av fem bygg på 4-6 etasjer med totalt 142 nye og spennende leiligheter, like ved Sørumsand sentrum i Sørum kommune. Leilighetene blir en del av det nye boligfeltet Sørumsvingen, i dag kjent som Fossumjordet i starten av Blakervegen. Leilighetene i Fossumlunden blir delikate med en tidsriktig og gjennomført stil. Her er alle detaljer nøye vurdert og gjennomtenkt. Alle leilighetene vil få egen balkong eller markterrasse, og det blir felles takterrasse. P-plass i garasjekjeller med heis opp til leilighetene. Prosjektet utvikles av eiendomsutvikleren Bonum.

Økernveien

Fram og Bonum skal i samarbeid utvikle et boligkvartal langs den grønne ringen på Økern. Samlet areal på tomtene er i overkant av 8.500 kvadratmeter, og med forventet høy utnyttelse blir det et prosjekt av en betydelig størrelse. Eiendommen har en sentral beliggenhet på Økern nært kollektivknutepunkt og planlagte offentlige rom. Vi vil bidra til å utvikle en helt ny bydel med sterk identitet og opplevelseskvalitet. Vi har derfor invitert fire arkitektkontorer til en konkurranse for å finne fram til det optimale prosjektet for eiendommen.

Gunnar Schjelderups vei

Attraktiv næringseiendom tett på nyopp-førte leilighetsbygg. Området i sin helhet gjennomgår en stor utvikling og fornyel-se, og vi anser det som sannsynlig å få gjennom en omregulering til bolig, i tråd med kommuneplanen. Nydalen har gjen-nomgått en transformasjon de senes-te årene, fra å være ett mindre attraktivt næringsområde, til å bli en av Oslos mest populære bydeler å bosette seg i. Adres-sen ligger med sekunder gangavstand til Storo storsenter og et par minutter unna både t-banen og Handelshøyskolen BI.

Marstrandgata

På herlige Rodeløkka i Oslo utvikles et nytt moderne leilighetsbygg. Eiendommen ligger i et svært populært og sentralt område mellom Grünerløkka og Carl Berner. Det er kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt nærhet til Grünerløkka med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Rodeløkka er et godt skjermet og rolig område.

Løchenveien

I første kvartal 2017 kjøpte Bonum flere tilstøtende eiendommer i Løchenveien 14. Vi stod dermed foran oppgaven med å forvalte denne unike muligheten på vakre Bygdøy. Våre ambisjoner for prosjektet var å ivareta det sjeldne miljøet på dette fredelige hjørnet av Bygdøy ved å bygge boliger som er tilpasset nabolaget og nærområdet. Det var bare én ting å gjøre. Skape en felles drøm som vi sammen kunne være stolte av. Resultatet er ni eksklusive villaleiligheter med underjordisk parkeringskjeller og et fantastisk innbydende, felles hageanlegg. Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet skjermet fra støy, og prosjektet er tegnet slik at solen er tilgjengelig fra morgen til kveld. I Løchenveien vil den kvalitetsbevisste kunne oppleve at ønskelisten blir oppfylt.

Sandstuveien

Bonum og Miliarium Bolig utvikler sammen et nytt spennende leilighetsbygg i Sandstuveien. Bygget er tenkt utviklet med en svalgangsvegg og ensidige leiligheter inn mot bakhage med fine solforhold og gode uteoppholdsarealer. Bygget får sentral beliggenhet i et veletablert bomiljø ved Brattlikollen i bydel Nordstrand. Det blir gangavstand til friluftsområder både på Ekeberg og ved Østensjøvannet. Det er kort reisevei til Oslo sentrum med T-bane og buss.

Linneadalen - Ryenbergveien

På skrenten av Ekebergåsen utvikler Bonum nye moderne leiligheter. Eiendommen ligger hevet over byen og har vid utsikt over Oslo sentrum og indre Oslofjord. Anlegget består av fire bygg med til sammen ca. 100 leiligheter. Utearealene etableres som frodige bakhager, fjellhager, takterrasser og private balkonger. Byggene ligger sentralt med kort vei til offentlig kommunikasjon og Kværnerbyen i nord, samt i umiddelbar nærhet til grønne lunger og lekeplasser.

Grønlandsleiret 55

Det blir bygget et større boligbygg mellom to eksisterende bygårder på attraktive Grønland i Oslo. Eiendommen er i kort avstand fra Barcode og Bjørvika som tilbyr flotte restauranter og spiserier. Dette er et resultat av den positive utviklingen i Gamle Oslo som kun vil fortsette i årene som kommer. I umiddelbar nærhet har man alt av kollektivtilbud man måtte trenge. Området tilbyr også flotte rekreasjonsområder som fotballbane, lekeplass og idrettshall.

Eugenies gate

I Eugenies gate er det innvilget rammetillatelse for oppføring av et nybygg mellom tilstøtende bygårder. Det blir en variasjon av størrelser med fokus på gode og arealeffektive løsninger. Bygårdene etableres i et rolig og hyggelig område. Det er kort vei til St. Hanshaugen og Bislett Stadion, samt en liten sykkeltur til Grünerløkka, med sine velkjente servicetilbud og butikker.

Hammerfestgata

Prosjektet i Hammerfestgata består av oppføring av nybygg på tomt til tilstøtende villa. Tomten ligger på Rodeløkka, to kvartaler nedenfor Carl Berner med sitt spennende kulturtilbud. Området regnes som svært barnevennlig og har nærhet til alt en måtte trenge. Rodeløkka kan ses som en liten landsby innenfor Oslo, preget av trange gater, smug og forhager gjør dette til en helt unik del av Oslo.

Akersveien

I Akersveien kommer det 16 nye enheter. Eksisterende bygg på tomten skal rehabiliteres og det skal føres opp nybygg. Boligene vil utføres med et urbant preg som kler omgivelsene på St.Hanshaugen. Prosjektet vil være med på å oppgradere området samt ruste opp de eksisterende bygningene med høy kvalitet, slik at de igjen kan benyttes som boligformål. Eiendommen grenser til Dops gate i sør, og ser over Vår Frelsers gravlund i nordvest.

Trondheimsveien

Trondheimsveien er et loft på ca 250 kvm som ligger på løkka. Vi planlegger 4-5 leiligheter med 7 arker mot gate og takterrasser inn mot bakgården slik som i Magnus bergs gate. Vi har med oss Fjord arkitekter på laget og har fått tilsendt første utkast av tegningene sist uke. Vi håper å få sendt inn ramme før jul og estimert en oppstart i 2018.

Apalløkkveien

Apalløkkveien er et boligprosjekt bestående av 6 romslige rekkehus. Boligene vil få svært effektive planløsninger og egner seg godt til småbarnsfamilier der kvaliteter som privat garasje integrert i huset og grønne felles- og private utearealer står høyt i fokus. Eiendommen ligger i et tilbaketrukket, barnevennlig og veletablert villaområde på Rødtvedt, med Lille Grei idrettsbane som nærmeste nabo. Området er populært for familier med umiddelbar nærhet til skole, barnehage, idrettsanlegg og gangavstand til t-banen, treningssenter og matbutikker. Rett nord for tomten ligge Oslomarka.

Henrik Ibsens gate

Bonum utvikler flotte og moderne kontorlokaler med 60-90 arbeidsplasser i en klassisk nyrenessanse bygård fra 1876. Det etableres kontorlokaler i plan 2-4 med møteromsavdeling i kjeller. Alle plan får direkte adkomst med heis. I første etasje vil det etableres cafe eller serveringssted som også vil kunne tilby tjenester/servering til kontorleietakere. Dette er en sjelden mulighet til å utforme en hel bygård med firmaets egne identitet.

Nøste

Våre eiendommer består av Nøstebakken 13 og Nøsteveien 23 på til sammen 4300 kvm tomtear-eal sentralt og i umiddelbar nærhet til Drammen sentrum. Prosjektet er i en planleggingsfase der vi utforsker muligheten til å bygge flere townhouse/rekkehus på våre to eiendommer.

Hansteensgate

I flotte Hansteensgate i Vika i Oslo utvides eksisterende bygård med en ny loftsetasje med leiligheter med høy standard, god planløsning og svært attraktiv beliggenhet. Hansteensgate 10 har en flott beliggenhet i Vika, nært Solli, Frogner og Tjuvholmen. Matbutikker, parker, treningssentre, restauranter og skoler finnes i umiddelbar nærhet. Det er kort avstand til gode offentlige kommunikasjonstilbud rett ved eiendommen i form av buss og trikk.

Erling Skjalgssons gate

Det etableres eksklusive leiligheter i eksisterende råloft med meget attraktiv beliggenhet i Erling Skjalgssons gate i ett skjermet og tilbaketrukket område på Frogner i Oslo. Leilighetene går over to plan og får private takterrasser samt andre unike løsninger. Eiendommen ligger i et meget populært, urbant og sentralt boligområde. Fra boligen er det umiddelbar nærhet til trikkestopp, samt gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater.

Slyngveien

I Slyngveien 21 og 25 får du en moderne og romslig bolig over 3 plan med innredning og materialvalg som vil gjøre livet enkelt og komfortabelt. Boligene har sin egen private og store takterrasse og garasje. Her får du kvalitet i alle ledd, fra baderoms- og kjøkkeninnredning til nøye utvalgte tregulv, baderomsfliser og fargevalg. Du finner gjennomtenkte og praktiske planløsninger, moderne og åpne kjøkkenløsninger og romslige soverom.

Bjerregaardsgate

Vi prosjekterer et nytt infill-bygg på opptil seks etasjer på St.Hanshaugen i Oslo. I tillegg til nybygget, utvikler vi råloftet til bolig i eksisterende bygård på tomten. Vi fokuserer på materialvalg og gode planløsninger med romslige rom, samt ha preg av det urbane med delikate effekter. Eiendommen har en attraktiv beliggenhet på St.Hanshaugen i Oslo. Området er omringet av flotte klassiske gårder og hyggelige spisesteder. De nærliggende kvartalene har et godt utvalg av diverse kulturtilbud, treningssentre og matbutikker. Meget godt kollektivtilbud og kort vei til barnehager og skole.

Inkognito Terrasse

Inkognito Terrasse er en praktfull villa oppført i slutten av 1800-tallet på Frogner i Oslo. I dette bygget skal vi nå utvikle flere utsøkte leiligheter i fasjonabel standard med et eksklusivt materialvalg og moderne løsninger. Leilighetene vil få et ekstravagant særpreg med tidløse kvaliteter. Boligen ligger i en tilbaketrukket blindgate i et veletablert område på Frogner i Oslo med nærhet til kjente kafeer, spisesteder og attraktive handlegater.

Grønliveien

Vi prosjekterer flere enheter i rekke over tre plan i veletablert villaområde på Furuset i Oslo. Dette blir moderne boenheter i barnevennlige omgivelser. Boligene vil få store vindusflater komplimentert med flotte solforhold og utsikt. Felles uteareal og egen takterrasse per enhet er gunstig for barnefamilier med behov for ekstra plass til de yngste. Boligene får gjennomgående god standard hva gjelder interiør og eksteriør. Dette er et prosjekt på en særdeles fin utsiktstomt på Furuset med utsikt over Oslo og Oslofjorden.

Soria Moria Tunet

I Voksenkollveien, på toppen av Oslo bygges det 29 boliger, fordelt på frittliggende eneboliger, vertikaldelte tomannsboliger og rekkehus. Alle boligene ligger nært til i terrenget med fantastiske friluftsmuligheter rett utenfor stuedøren. Eiendommen har en behagelig beliggenhet på nordsiden av Holmenkollen, med Nordmarka som nærmeste nabo – men allikvel kort vei til t-bane som fører deg til byen.

Villa Fredly

I det som inntil nylig har vært næringslokale i en flott, ærverdig villa fra 1907 er det utviklet flere utsøkte leiligheter av eksklusivt særpreg med unike løsninger og kvalitet i alle ledd. Eiendommen ligger i et rolig og avslappet miljø med kort gange til alt av hovedstadens fasiliteter, enten det er shopping, uteliv eller skoler og barnehager.

Arnebråtveien

I Arnebråtveien har vi oppført et leilighetsbygg med flere boenheter. Leilighetene er av god familiestørrelse. Bygget har garasjeanlegg i kjelleren og heis som sikrer trappefri adkomst til alle boenhetene. Arnebråtveien har en meget attraktiv og stille beliggenhet i et veletablert boligområde på Vestre Holmen, nedre del av Holmenkollen. Eiendommen egner seg ypperlig for barnefamilier hvor de små kan leke på de mange lekeplasser i området. Det er flere skoler, barnehager og fritidsaktiviteter i nærmiljøet. Området er en blanding av småhusbebyggelse med hovedsakelig tomannsboliger, rekkehus og eneboliger.

Nils Collett Vogts vei

Det etableres flotte leiligheter over to leilighetsbygg med svært gode bokvaliteter i Nils Collett Vogts vei. Området er et populært villastrøk i Holmenkollens nedre del mot Voksen. Området er rolig, preget av frisk luft og barnevennlige omgivelser i et hyggelig bomiljø. Det er et svært etterspurt område med gode solforhold og kort vei til Marka med sine gode tur- og friluftstilbud.

Faunveien

Slemdal/Vettakollen - To skreddersydde prosjekterte funkisvillaer med høy standard, herlige uteplasser og parkering i garasje. Hyggelig og meget barnevennlig beliggenhet på Slemdal, med nærhet til det meste av fasiliteter i området og hvor barna kan ferdes trygt omkring. Området er egnet for barnefamilier og andre som trives litt utenfor bykjernen, men som samtidig liker å leve med nærhet til de sentrale deler av Oslo.

Maridalsveien

Maridalsveien ble pusset opp med utvikling av loftsleiligheter i tillegg til utvikling av ny bolig i stallbygning. Vi fokuserte på tidløse kvaliteter og gjennomgående smarte løsninger i leilighetene. Det moderne miljøet på Alexander Kiellands plass gjenspeiles i leilighetene som går under vårt merke Urban Living. Bygården er i umiddelbar nærhet til Kiellands Hus som tilbyr alt du trenger av diverse butikker og tjenester.

Grønlandsleiret

Grønlandsleiret har vi utviklet loftsleiligheter på toppen av denne flotte klassiske Oslo-gården på Grønland. Leilighetene er utført med takterrasser, lekre materialvalg, moderne detaljer og åpne planløsninger. Eiendommen er en kort avstand unna Barcode og Bjørvika som tilbyr flotte restauranter og spiserier, som vil fortsette med denne utviklingene i årene som kommer. I umiddelbar nærhet har man alt av kollektivtilbud man måtte trenge. Området tilbyr også flotte rekreasjonsområder som fotballbane, lekeplass og idrettshall.

Bygdøy allé

I flotte Bygdøy allé på Frogner i Oslo etableres det loftsleiligheter i Bonum Signatur standard, stikkord er unike planløsninger og et høyt fokus på materialvalg. Leilighetene gir en følelse av åpenhet med gode lysforhold og store vindusflater. Bygdøy allé strekker seg fra Solli Plass til avkjøringen til Bygdøy. Gjennomgående for denne gaten er at det finnes en rekke servicetilbud, restauranter og spesialforretninger.

Bygdøy allé

Et stort loftsareal på toppen av det fasjonable bygget i Bygdøy allé er utviklet i kontinental stil. Stikkord er unike løsninger, flere plan og en helt fantastisk utsikt. Både materialvalg, utførelse og fargevalg bærer preg av vårt fokus på gjennomarbeidede arkitektoniske løsninger og helhetlig design. Toppleiligheten befinner seg på den mest ettertraktede boområdet på Oslos vestkant. Sentralt, men samtidig tilbaketrukket og meget stille.

Grønlandsleiret

Grønlandsleiret består av to parallelle gårder fra 1981 i Hollenderkvartalet. Prosjektet omfatter oppussing av alle eksisterende leiligheter samt utvikling av leiligheter på loftet. Gårdene får varierte løsninger på tak, hvorav den ene gården får takarker mot nord-øst for å sikre gode lysinnslipp samt god utsikt over Botsparken. Mot sør-vest etableres det takopplett og takterrasser. Takopplettet gjøres for å få inn mer lys og åpne leilighetene, slik at de blir luftige og komfortable - hvilket hever bokvaliteten. I umiddelbar nærhet har man alt av kollektivtilbud man måtte trenge. Området tilbyr også flotte rekreasjonsområder som fotballbane, lekeplass og idrettshall.

Orknøygata

Den sjarmerende eldre bygården på Vålerenga i Oslo er rehabilitert samtidig som utviklingen av leiligheter på gårdens loft, samt opparbeiding av nytt pent fellesareal i bakgården. Leilighetene er fra studiostørrelse til treroms, noe som har gjort at det har vært særs viktig med smarte løsninger sammen med det urbane og moderne utseendet. Vålerenga er kjent for god bokvalitet, sjarmerende småhusbebyggelse og klassiske bygårder.

Sarpsborggata

Det etableres nye leiligheter ved en utbyggelse av eksisterende råloft. Dette tilfører beboere og borettslag kapital som igjen vil bli benyttet til ytterligere oppgraderinger av byggmassen. Leilighetene blir lyse og luftige og følger vårt “Livet på toppen” boligkonsept. Sarpsborggata ligger i hjertet av Bjølsen i Oslo. Her finner du en rekke kaffebarer, handlegater og kafeer i nærmeste omkrets.

Vibes gate

I Vibes gate på Majorstuen skal vi utvikle flere nye praktiske leiligheter i eksisterende loftareal. Leilighetene vil få gode solforhold med store flott takarker. Det legges fokus på gode materialvalg i alle ledd i alle boenhetene. Vibes gate ligger midt i smørøyet på Majorstuen med Bogstadveien to kvartaler unna.

Rosenhoff Kvartal

25 nye leiligheter ble etablert ved en utbyggelse av eksisterende råloft. Dette tilførte beboere og borettslag kapital som igjen ble benyttet til ytterligere oppgraderinger av byggmassen. Rosenhoffkvartalet var en omfattende loftsutvikling som resulterte i moderne leiligheter på loftet til et helt kvartal. Leilighetene fikk lyse løsninger som gjorde et helhetlig flott preg.

Grenseveien

Leilighetene er lagt til eksisterende råloft og er i varierte størrelser med terrasse og i moderne standard på svært sentrale Carl Berner i Oslo. Leilighetene har private takterrasser og gode takhøyder med fantastiske lysforhold. Materialer og løsninger av høy kvalitet i tillegg til at det eldre, klassiske ved bygården er beholdt. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og t-bane.

Orknøygata (Loft)

Den sjarmerende eldre bygården på Vålerenga i Oslo er rehabilitert samtidig som utviklingen av leiligheter på gårdens loft, samt opparbeiding av nytt pent fellesareal i bakgården. Leilighetene er fra studiostørrelse til treroms, noe som har gjort at det har vært særs viktig med smarte løsninger sammen med det urbane og moderne utseendet. Vålerenga er kjent for god bokvalitet, sjarmerende småhusbebyggelse og klassiske bygårder.

Magnus Bergs gate

Bygården er en klassisk og flott 1890-talls hjørnegård på Frogner i Oslo. Her har vi hatt høyt fokus på en estetisk utsmykkelse som kler området og historien den innehar. Gården ligger attraktivt til i en rolig del av Frogner hvilket innebærer alt av servicetilbud i nærområdet. En svært god og sentral beliggenhet med nærhet til det Oslo har å by på med gode kollektivforbindelser.

Solheimsgata

På Frogner i Oslo bygger vi områdets første byvilla på nesten 100 år. Dette blir en unik enebolig som lar deg skjerme deg selv fra byens uroligheter. Her vil du få en eksklusiv bolig med kvaliteter en sjeldent ser i Oslo. Dette prosjektet er for de etablerte som vil slå seg til ro i et rolig strøk, men allikevel med nærhet til byens fasiliteter.

Kvennhusvegen

Vi prosjekterer rekkehus og enheter på den potensielt flotteste tomten i Rælingen. Rekkehusene er gunstige for etablerte familier med behov for plass og hageområde. Vi legger særlig vekt på hva gjelder interiør og eksteriør. Området består for det meste av småhusbebyggelse i rolige omgivelser. Tomten har utsikt til Nitelva, gode solforhold og en luftig og attraktiv beliggenhet i et allerede etablert boligområde. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er i gangavstand fra boligen.

Holgerslystveien

Bonum utvikler nå et meget stilfullt og eksklusivt prosjekt med kun 5 leiligheter på rundt 100 kvm. i Holgerslystveien 10b på Bestum. Leilighetene får gode planløsninger, moderne utrykk og gjennomgående høy standard. Her blir det heis direkte fra garasjen og opp til leilighetene. Det vil legges vekt på trivsel, farger og materialer i fellesarealer og ikke minst økte kvaliteter i leilighetene. Samtlige leiligheter vil få store og solrike balkonger eller markterrasser. Bygget får flott utsikt mot fjorden og gode solforhold! Meld din interesse allerede i dag for å holde deg oppdatert frem mot salgsstart

Sannergata

I den eldre hjørnegården ved krysset Sannergata og Christies gate har vi i eksisterende råloft utviklet leiligheter i Sannergata 21. Prosjektet ble gjort med takoppløft samt oppføring av balkonger. Bygården er av eldre stand og på listen over bevaringsverdige bygg i følge Byantikvaren. Sannergata ligger i hjertet av Grünerløkka i Oslo. Her har man nærhet til det en måtte ønske av servicetilbud og kulturopplevelser.

Seilduksgata

Vi har utviklet råloftet i denne eldre gården på Grünerløkka til loftsleiligheter. Her ble det utviklet store leiligheter med flotte lysforhold og gode rominndelinger. Delikate løsninger på badedom og gjennomgående tidløst design. Leilighetene ligger i et meget populært og sentralt boligområde på Grünerløkka i Oslo, med kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Sverdrups gate

I Sverdrups gate har vi utviklet råloftet og underliggende leilighet for å få loftsleiligheter med gode størrelser. Leilighetene er meget lyse og moderne med delikate baderom og praktisk rominndeling. Leilighetene ligger på Grünerløkka, som er velkjent for sitt spennende og unike utvalg av vintagebutikker, mote, interiør, kafèliv, restauranter og Markveien Senter. I tillegg byr Ringnes Park Senter på et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Bygdøy allé

Prosjektet omfatter ombygging og oppussing av en eldre bygården i Bygdøy allé. Bygården har i dag en blanding av bolig- og næringsseksjoner, men planen er å bruksendre hele gården til bolig. Gården er over fire etasjer pluss kjeller og loft. Boligene vil få et elegant preg med fasjonable materialvalg og enestående løsninger i alle ledd. Leilighetene blir flotte og luftige med god romfølelse. Bygdøy allé er en meget populær og sentral gate i hjertet av Frogner.

Vækerøveien

Prosjektet består av tre stilrene og moderne tomannsboliger beliggende svært sentralt til mellom Furulund og Bestum. Det er valgt en stilsikker skandinavisk arkitektur med trekledning og mye lysinnslipp.  Boligene har arealeffektive og gjennomtenkte planløsninger, gode uteområder og fasiliteter som dekker storfamiliens behov.

Marienlundveien

Marienlundveien er et boligprosjekt som består av 6 romslige boenheter og ligger på Nordstrand i Oslo. Prosjektet har et moderne preg med høy standard, og tilbyr både terrasse, heis og underjordisk garasje. Videre har prosjektet grønne utearealer med Marienlunden Park som nærmeste nabo. Marienlundveien ligger i hjertet av Holtet på Nordstrand i Oslo, omgitt av etablert villabebyggelse med store hager som gir nabolaget et grønt og frodig preg. Det er gangavstand til et utvalg forretninger der du får det viktigste daglige, i tillegg til skole og offentlig kommunikasjon.

Gislehellinga

Gislehellinga/Vollen - 4 attraktive familieboliger: To eneboliger med romslig utleiedel og en vertikaldelt tomannsbolig i sørlandsidyllen Vollen - Doble garasjer - Fantastisk fjordutsikt! Godkjent igangsettingstillatelse. Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde i Vollen i Asker. Boligene ligger i gangavstand til Vollen sentrum med restauranter, konditori, dagligvare, legekontor og div. Spesialbutikker samt flere tilbud. I tillegg er Vollen kjent for sin flotte marina med restauranter på bryggen. Området sogner til Arnestad barneskole, alternativt Montesorri barneskole og Vollen ungdomsskole. Pris fra 9 100 000 – 13 400 000,-

Danmarks Gate

I Danmarks gate prosjekterte vi et nytt boligbygg på Vålerenga. Eiendommen er omringet av eldre gårder i trebebyggelse med fredede fasader, som gjorde at vårt fokus med arkitekter var å beholde den samme utstrålingen og atmosfæren som nærtliggende eiendom. Her gjennomførte vi alt av dialog med arkitekter samt hele søknadsprosessen for oppføringen av boligbygget. Vålerenga er preget av stille og koslige gater, som gjør det til en behagelig del av Oslo.

Utsikten, Lier

Utsikten er et boligområde som ligger på nordsiden av Reistad i Lier. Dette er et etablert villaområde med godt rykte. Det solfylte området heter Utsikten av naturlig grunner, nemlig den flotte utsikten over Drammen og Drammensfjorden. Tomtene ligger 7-10 min kjøre fra Drammen sentrum, med 3-5 min kjøre for å komme seg på E18 mot Oslo. Området er kjent som familievennlig, med tanke på skole, barnehage, idrettsanlegg og ikke minst marka. Det er også svært kort vei til Liertoppen kjøpesenter.