Fant ingen prosjekter med navn som matchet ""!
RV

Ryenbergveien

På skrenten av Ekebergåsen utvikler Bonum nye moderne leiligheter.

MS9-11

Marstrandgata 9-11

På herlige Rodeløkka i Oslo utvikles et nytt moderne leilighetsbygg.

S57

Sandstuveien 57

Bonum og Miliarium Bolig utvikler sammen et nytt spennende leilighetsbygg i Sandstuveien 57.

G55

Grønlandsleiret 55

En ny boliggård ser snart dagens lys på attraktive Grønland.

Marstrandgata 9-11
Til webside

På herlige Rodeløkka i Oslo utvikles et nytt moderne leilighetsbygg. Eiendommen ligger i et svært populært og sentralt område mellom Grünerløkka og Carl Berner. Det er kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt nærhet til Grünerløkka med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Rodeløkka er et godt skjermet og rolig område.

Sandstuveien 57
Til webside

Bonum og Miliarium Bolig utvikler sammen et nytt spennende leilighetsbygg i Sandstuveien 57. Bygget er tenkt utviklet med en svalgangsvegg og ensidige leiligheter inn mot bakhage med fine solforhold og gode uteoppholdsarealer. Bygget får sentral beliggenhet i et veletablert bomiljø ved Brattlikollen i bydel Nordstrand. Det blir gangavstand til friluftsområder både på Ekeberg og ved Østensjøvannet. Det er kort reisevei til Oslo sentrum med T-bane og buss.

Grønlandsleiret 55
Til webside

Det blir bygget et større boligbygg mellom to eksisterende bygårder på attraktive Grønland i Oslo. Eiendommen er i kort avstand fra Barcode og Bjørvika som tilbyr flotte restauranter og spiserier. Dette er et resultat av den positive utviklingen i Gamle Oslo som kun vil fortsette i årene som kommer. I umiddelbar nærhet har man alt av kollektivtilbud man måtte trenge. Området tilbyr også flotte rekreasjonsområder som fotballbane, lekeplass og idrettshall.

Akersveien 18-20
Til webside

I Akersveien jobbes det med prosjektering av nytt leilighetsbygg på åpen tomt, og et mulig påbygg på eksisterende bebyggelse. Boligene vil utføres med et urbant preg som kler omgivelsene på St.Hanshaugen. Prosjektet vil være med på å oppgradere området samt ruste opp de eksisterende bygningene med høy kvalitet, slik at de igjen kan benyttes som boligformål. Eiendommen grenser til Dops gate i sør, og ser over Vår Frelsers gravlund i nordvest.

Villa Fredly

I det som inntil nylig har vært næringslokale i en flott, ærverdig villa fra 1907 er det utviklet flere utsøkte leiligheter av eksklusivt særpreg med unike løsninger og kvalitet i alle ledd. Eiendommen ligger i et rolig og avslappet miljø med kort gange til alt av hovedstadens fasiliteter, enten det er shopping, uteliv eller skoler og barnehager.

Ryenbergveien

På skrenten av Ekebergåsen utvikler Bonum nye moderne leiligheter. Eiendommen ligger hevet over byen og har vid utsikt over Oslo sentrum og indre Oslofjord. Anlegget består av fire bygg med til sammen ca. 100 leiligheter. Utearealene etableres som frodige bakhager, fjellhager, takterrasser og private balkonger. Byggene ligger sentralt med kort vei til offentlig kommunikasjon og Kværnerbyen i nord, samt i umiddelbar nærhet til grønne lunger og lekeplasser.

Bjerregaardsgate 11

Vi prosjekterer et nytt infill-bygg på opptil seks etasjer på St.Hanshaugen i Oslo. I tillegg til nybygget, utvikler vi råloftet til bolig i eksisterende bygård på tomten. Vi fokuserer på materialvalg og gode planløsninger med romslige rom, samt ha preg av det urbane med delikate effekter. Eiendommen har en attraktiv beliggenhet på St.Hanshaugen i Oslo. Området er omringet av flotte klassiske gårder og hyggelige spisesteder. De nærliggende kvartalene har et godt utvalg av diverse kulturtilbud, treningssentre og matbutikker. Meget godt kollektivtilbud og kort vei til barnehager og skole.

Eugenies gate 5

I Eugenies gate 5 er det innvilget rammetillatelse for oppføring av et nybygg mellom tilstøtende bygårder. Det blir en variasjon av størrelser med fokus på gode og arealeffektive løsninger. Bygårdene etableres i et rolig og hyggelig område. Det er kort vei til St. Hanshaugen og Bislett Stadion, samt en liten sykkeltur til Grünerløkka, med sine velkjente servicetilbud og butikker.

Hammerfestgata 1
Til webside

Prosjektet i Hammerfestgata 1 består av oppføring av nybygg på tomt til tilstøtende villa. Tomten ligger på Rodeløkka, to kvartaler nedenfor Carl Berner med sitt spennende kulturtilbud. Området regnes som svært barnevennlig og har nærhet til alt en måtte trenge. Rodeløkka kan ses som en liten landsby innenfor Oslo, preget av trange gater, smug og forhager gjør dette til en helt unik del av Oslo.

7
mnd
4
dager
2
timer
28
min
18
sek
Trondheimsveien

Trondheimsveien er et loft på ca 250 kvm som ligger på løkka. Vi planlegger 4-5 leiligheter med 7 arker mot gate og takterrasser inn mot bakgården slik som i Magnus bergs gate. Vi har med oss Fjord arkitekter på laget og har fått tilsendt første utkast av tegningene sist uke. Vi håper å få sendt inn ramme før jul og estimert en oppstart i 2018.

8
mnd
21
dager
2
timer
28
min
18
sek
Apalløkkveien

Apalløkkveien er et boligprosjekt bestående av 6 romslige rekkehus. Boligene vil få svært effektive planløsninger og egner seg godt til småbarnsfamilier der kvaliteter som privat garasje integrert i huset og grønne felles- og private utearealer står høyt i fokus. Eiendommen ligger i et tilbaketrukket, barnevennlig og veletablert villaområde på Rødtvedt, med Lille Grei idrettsbane som nærmeste nabo. Området er populært for familier med umiddelbar nærhet til skole, barnehage, idrettsanlegg og gangavstand til t-banen, treningssenter og matbutikker. Rett nord for tomten ligge Oslomarka.

7
mnd
14
dager
2
timer
28
min
18
sek
Hansteensgate

I flotte Hansteensgate i Vika i Oslo utvides eksisterende bygård med en ny loftsetasje med leiligheter med høy standard, god planløsning og svært attraktiv beliggenhet. Hansteensgate 10 har en flott beliggenhet i Vika, nært Solli, Frogner og Tjuvholmen. Matbutikker, parker, treningssentre, restauranter og skoler finnes i umiddelbar nærhet. Det er kort avstand til gode offentlige kommunikasjonstilbud rett ved eiendommen i form av buss og trikk.

5
mnd
19
dager
2
timer
28
min
18
sek
Slyngveien

Slyngveien er et boligprosjekt bestående av 8 enheter i moderne rekkehusstil ved Holmendammen i Oslo vest. Eiendommen ligger i et barnevennlig område med frodige omgivelser. Tomten har et bekkedrag som bidrar til opplevelsen av en naturtomt. Det er flere idrettsanlegg med tennis, fotball- og isbane i umiddelbar nærhet. Eiendommen tilhører nye Holmen barneskole som er under oppføring.

Grønliveien

Vi prosjekterer flere enheter i rekke over tre plan i veletablert villaområde på Furuset i Oslo. Dette blir moderne boenheter i barnevennlige omgivelser. Boligene vil få store vindusflater komplimentert med flotte solforhold og utsikt. Felles uteareal og egen takterrasse per enhet er gunstig for barnefamilier med behov for ekstra plass til de yngste. Boligene får gjennomgående god standard hva gjelder interiør og eksteriør. Dette er et prosjekt på en særdeles fin utsiktstomt på Furuset med utsikt over Oslo og Oslofjorden.

Erling Skjalgssons gate 23

Det etableres eksklusive leiligheter i eksisterende råloft med meget attraktiv beliggenhet i Erling Skjalgssons gate i ett skjermet og tilbaketrukket område på Frogner i Oslo. Leilighetene går over to plan og får private takterrasser samt andre unike løsninger. Eiendommen ligger i et meget populært, urbant og sentralt boligområde. Fra boligen er det umiddelbar nærhet til trikkestopp, samt gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater.

Inkognito Terrasse 9

Inkognito Terrasse 9 er en praktfull villa oppført i slutten av 1800-tallet på Frogner i Oslo. I dette bygget skal vi nå utvikle flere utsøkte leiligheter i fasjonabel standard med et eksklusivt materialvalg og moderne løsninger. Leilighetene vil få et ekstravagant særpreg med tidløse kvaliteter. Boligen ligger i en tilbaketrukket blindgate i et veletablert område på Frogner i Oslo med nærhet til kjente kafeer, spisesteder og attraktive handlegater.

Soria Moria Tunet
Til webside

I Voksenkollveien, på toppen av Oslo bygges det 29 boliger, fordelt på frittliggende eneboliger, vertikaldelte tomannsboliger og rekkehus. Alle boligene ligger nært til i terrenget med fantastiske friluftsmuligheter rett utenfor stuedøren. Eiendommen har en behagelig beliggenhet på nordsiden av Holmenkollen, med Nordmarka som nærmeste nabo – men allikvel kort vei til t-bane som fører deg til byen.

Arnebråtveien 85
Til webside

I Arnebråtveien skal vi oppføre et leilighetsbygg med flere boenheter. Leilighetene vil være av god familiestørrelse. Bygget vil få garasjeanlegg i kjelleren og heis som sikrer trappefri adkomst til alle boenhetene. Arnebråtveien har en meget attraktiv og stille beliggenhet i et veletablert boligområde på Vestre Holmen, nedre del av Holmenkollen. Eiendommen egner seg ypperlig for barnefamilier hvor de små kan leke på de mange lekeplasser i området. Det er flere skoler, barnehager og fritidsaktiviteter i nærmiljøet. Området er en blanding av småhusbebyggelse med hovedsakelig tomannsboliger, rekkehus og eneboliger.

Nils Collett Vogts vei 14
Til webside

Det etableres flotte leiligheter over to leilighetsbygg med svært gode bokvaliteter i Nils Collett Vogts vei. Området er et populært villastrøk i Holmenkollens nedre del mot Voksen. Området er rolig, preget av frisk luft og barnevennlige omgivelser i et hyggelig bomiljø. Det er et svært etterspurt område med gode solforhold og kort vei til Marka med sine gode tur- og friluftstilbud.

Faunveien 1

Det oppføres nye eneboliger på tomt i flotte Faunveien 1 på Slemdal i Oslo. Eiendommene har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i et populært barnevennlig boligområde på Slemdal med nærhet til både byen og marka. Her er du midt i smørøyet med kort avstand til blant annet Slemdal barneskole, Hemingbanen med treningssenter, nye kunstgressbaner og fantastisk plass for aktive barn samt offentlig kommunikasjon med Holmenkollbanen og buss til Majorstuen/sentrum.

Maridalsveien 35

Maridalsveien 35 ble pusset opp med utvikling av loftsleiligheter i tillegg til utvikling av ny bolig i stallbygning. Vi fokuserte på tidløse kvaliteter og gjennomgående smarte løsninger i leilighetene. Det moderne miljøet på Alexander Kiellands plass gjenspeiles i leilighetene som går under vårt merke Urban Living. Bygården er i umiddelbar nærhet til Kiellands Hus som tilbyr alt du trenger av diverse butikker og tjenester.

Grønlandsleiret 46

Grønlandsleiret 46 har vi utviklet loftsleiligheter på toppen av denne flotte klassiske Oslo-gården på Grønland. Leilighetene er utført med takterrasser, lekre materialvalg, moderne detaljer og åpne planløsninger. Eiendommen er en kort avstand unna Barcode og Bjørvika som tilbyr flotte restauranter og spiserier, som vil fortsette med denne utviklingene i årene som kommer. I umiddelbar nærhet har man alt av kollektivtilbud man måtte trenge. Området tilbyr også flotte rekreasjonsområder som fotballbane, lekeplass og idrettshall.

Bygdøy allé 27
Til webside

I flotte Bygdøy allé på Frogner i Oslo etableres det loftsleiligheter i Bonum Signatur standard, stikkord er unike planløsninger og et høyt fokus på materialvalg. Leilighetene gir en følelse av åpenhet med gode lysforhold og store vindusflater. Bygdøy allé strekker seg fra Solli Plass til avkjøringen til Bygdøy. Gjennomgående for denne gaten er at det finnes en rekke servicetilbud, restauranter og spesialforretninger.

Bygdøy allé 45

Et stort loftsareal på toppen av det fasjonable bygget i Bygdøy allé 45 er utviklet i kontinental stil. Stikkord er unike løsninger, flere plan og en helt fantastisk utsikt. Både materialvalg, utførelse og fargevalg bærer preg av vårt fokus på gjennomarbeidede arkitektoniske løsninger og helhetlig design. Toppleiligheten befinner seg på den mest ettertraktede boområdet på Oslos vestkant. Sentralt, men samtidig tilbaketrukket og meget stille.

Grønlandsleiret 59

Grønlandsleiret 59 består av to parallelle gårder fra 1981 i Hollenderkvartalet. Prosjektet omfatter oppussing av alle eksisterende leiligheter samt utvikling av leiligheter på loftet. Gårdene får varierte løsninger på tak, hvorav den ene gården får takarker mot nord-øst for å sikre gode lysinnslipp samt god utsikt over Botsparken. Mot sør-vest etableres det takopplett og takterrasser. Takopplettet gjøres for å få inn mer lys og åpne leilighetene, slik at de blir luftige og komfortable - hvilket hever bokvaliteten. I umiddelbar nærhet har man alt av kollektivtilbud man måtte trenge. Området tilbyr også flotte rekreasjonsområder som fotballbane, lekeplass og idrettshall.

Orknøygata 2

Den sjarmerende eldre bygården på Vålerenga i Oslo er rehabilitert samtidig som utviklingen av leiligheter på gårdens loft, samt opparbeiding av nytt pent fellesareal i bakgården. Leilighetene er fra studiostørrelse til treroms, noe som har gjort at det har vært særs viktig med smarte løsninger sammen med det urbane og moderne utseendet. Vålerenga er kjent for god bokvalitet, sjarmerende småhusbebyggelse og klassiske bygårder.

Sarpsborggata 14

Det etableres nye leiligheter ved en utbyggelse av eksisterende råloft. Dette tilfører beboere og borettslag kapital som igjen vil bli benyttet til ytterligere oppgraderinger av byggmassen. Leilighetene blir lyse og luftige og følger vårt “Livet på toppen” boligkonsept. Sarpsborggata ligger i hjertet av Bjølsen i Oslo. Her finner du en rekke kaffebarer, handlegater og kafeer i nærmeste omkrets.

Vibes gate 15

I Vibes gate på Majorstuen skal vi utvikle flere nye praktiske leiligheter i eksisterende loftareal. Leilighetene vil få gode solforhold med store flott takarker. Det legges fokus på gode materialvalg i alle ledd i alle boenhetene. Vibes gate ligger midt i smørøyet på Majorstuen med Bogstadveien to kvartaler unna.

Rosenhoff Kvartal

25 nye leiligheter ble etablert ved en utbyggelse av eksisterende råloft. Dette tilførte beboere og borettslag kapital som igjen ble benyttet til ytterligere oppgraderinger av byggmassen. Rosenhoffkvartalet var en omfattende loftsutvikling som resulterte i moderne leiligheter på loftet til et helt kvartal. Leilighetene fikk lyse løsninger som gjorde et helhetlig flott preg.

Grenseveien 8-26

Leilighetene er lagt til eksisterende råloft og er i varierte størrelser med terrasse og i moderne standard på svært sentrale Carl Berner i Oslo. Leilighetene har private takterrasser og gode takhøyder med fantastiske lysforhold. Materialer og løsninger av høy kvalitet i tillegg til at det eldre, klassiske ved bygården er beholdt. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og t-bane.

Jens Bjelkes gate 14

I Jens Bjelkes gate 14 ble det ombygd loft til boliger med høy standard med balkong og takoppløft. Leilighetene er bygget med tidsriktige materialer og unike løsninger med kvalitet i alle ledd. Dette er en eldre bygård med bevaringsverdig fasade. Dette gjorde at utbyggingen krevde spesielle tiltak for å sikre det estetiske ved bygården samtidig som boligene fikk et moderne og lyst preg.

Orknøygata 2

Den sjarmerende eldre bygården på Vålerenga i Oslo er rehabilitert samtidig som utviklingen av leiligheter på gårdens loft, samt opparbeiding av nytt pent fellesareal i bakgården. Leilighetene er fra studiostørrelse til treroms, noe som har gjort at det har vært særs viktig med smarte løsninger sammen med det urbane og moderne utseendet. Vålerenga er kjent for god bokvalitet, sjarmerende småhusbebyggelse og klassiske bygårder.

Magnus Bergs gate 6

Bygården er en klassisk og flott 1890-talls hjørnegård på Frogner i Oslo. Her har vi hatt høyt fokus på en estetisk utsmykkelse som kler området og historien den innehar. Gården ligger attraktivt til i en rolig del av Frogner hvilket innebærer alt av servicetilbud i nærområdet. En svært god og sentral beliggenhet med nærhet til det Oslo har å by på med gode kollektivforbindelser.

Solheimsgata 4b

På Frogner i Oslo bygger vi områdets første byvilla på nesten 100 år. Dette blir en unik enebolig som lar deg skjerme deg selv fra byens uroligheter. Her vil du få en eksklusiv bolig med kvaliteter en sjeldent ser i Oslo. Dette prosjektet er for de etablerte som vil slå seg til ro i et rolig strøk, men allikevel med nærhet til byens fasiliteter.

Kvennhusvegen

Vi prosjekterer rekkehus og enheter på den potensielt flotteste tomten i Rælingen. Rekkehusene er gunstige for etablerte familier med behov for plass og hageområde. Vi legger særlig vekt på hva gjelder interiør og eksteriør. Området består for det meste av småhusbebyggelse i rolige omgivelser. Tomten har utsikt til Nitelva, gode solforhold og en luftig og attraktiv beliggenhet i et allerede etablert boligområde. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er i gangavstand fra boligen.

Holgerslystveien 10
Til webside

Bonum utvikler nå et meget stilfullt og eksklusivt prosjekt med kun 5 leiligheter på rundt 100 kvm. i Holgerslystveien 10b på Bestum. Leilighetene får gode planløsninger, moderne utrykk og gjennomgående høy standard. Her blir det heis direkte fra garasjen og opp til leilighetene. Det vil legges vekt på trivsel, farger og materialer i fellesarealer og ikke minst økte kvaliteter i leilighetene. Samtlige leiligheter vil få store og solrike balkonger eller markterrasser. Bygget får flott utsikt mot fjorden og gode solforhold! Det er planlagt salgsstart for boligprosjektet høsten 2017 – Meld din interesse allerede i dag for å holde deg oppdatert frem mot salgsstart

Sannergata 21

I den eldre hjørnegården ved krysset Sannergata og Christies gate har vi i eksisterende råloft utviklet leiligheter i Sannergata 21. Prosjektet ble gjort med takoppløft samt oppføring av balkonger. Bygården er av eldre stand og på listen over bevaringsverdige bygg i følge Byantikvaren. Sannergata ligger i hjertet av Grünerløkka i Oslo. Her har man nærhet til det en måtte ønske av servicetilbud og kulturopplevelser.

Seilduksgata 10

Vi har utviklet råloftet i denne eldre gården på Grünerløkka til loftsleiligheter. Her ble det utviklet store leiligheter med flotte lysforhold og gode rominndelinger. Delikate løsninger på badedom og gjennomgående tidløst design. Leilighetene ligger i et meget populært og sentralt boligområde på Grünerløkka i Oslo, med kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Sverdrups gate 2

I Sverdrups gate har vi utviklet råloftet og underliggende leilighet for å få loftsleiligheter med gode størrelser. Leilighetene er meget lyse og moderne med delikate baderom og praktisk rominndeling. Leilighetene ligger på Grünerløkka, som er velkjent for sitt spennende og unike utvalg av vintagebutikker, mote, interiør, kafèliv, restauranter og Markveien Senter. I tillegg byr Ringnes Park Senter på et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Bygdøy allé 14

Prosjektet omfatter ombygging og oppussing av en eldre bygården i Bygdøy allé 14. Bygården har i dag en blanding av bolig- og næringsseksjoner, men planen er å bruksendre hele gården til bolig. Gården er over fire etasjer pluss kjeller og loft. Boligene vil få et elegant preg med fasjonable materialvalg og enestående løsninger i alle ledd. Leilighetene blir flotte og luftige med god romfølelse. Bygdøy allé er en meget populær og sentral gate i hjertet av Frogner.

Vækerøveien 30

Vi prosjekterer en utvikling av tomannsboliger på Ullern i Oslo. Prosjektet omfatter riving av eksisterende bolig på tomten. Boligene vil stå i stil til nærtliggende bebyggelse med behagelig treverksbekledning. Eiendommen ligger i rolige omgivelser på Ullern i Oslo med gode solforhold omringet av gode turmuligheter. Her har man kort vei til barnehager, barneskoler, ungdomsskoler og videregående. CC Vest tilbyr alt av butikker en kort tur unna boligene.

Marienlundveien 4
Til webside

ML4 er et boligprosjekt som består av 6 romslige boenheter og ligger i Marienlundveien 4 på Nordstrand i Oslo. Prosjektet har et moderne preg med høy standard, og tilbyr både terrasse, heis og underjordisk garasje. Videre har prosjektet grønne utearealer med Marienlunden Park som nærmeste nabo. Marienlundveien ligger i hjertet av Holtet på Nordstrand i Oslo, omgitt av etablert villabebyggelse med store hager som gir nabolaget et grønt og frodig preg. Det er gangavstand til et utvalg forretninger der du får det viktigste daglige, i tillegg til skole og offentlig kommunikasjon.

Gislehellinga
Til webside

Oppføring av moderne tomannsboliger og eneboliger med utleiedel. Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt boligområde i Vollen i Asker. Boligene ligger i gangavstand til Vollen sentrum med restauranter, konditori, dagligvare, legekontor og div. Spesialbutikker samt flere tilbud. I tillegg er Vollen kjent for sin flotte marina med restauranterpå bryggen. Området sogner til Arnestad barneskole, alternativt Montesorri barneskole og Vollen ungdomsskole. Pris fra 10 500 000 – 15 000 000,-

Danmarks gate 24

I Danmarks gate prosjekterte vi et nytt boligbygg på Vålerenga. Eiendommen er omringet av eldre gårder i trebebyggelse med fredede fasader, som gjorde at vårt fokus med arkitekter var å beholde den samme utstrålingen og atmosfæren som nærtliggende eiendom. Her gjennomførte vi alt av dialog med arkitekter samt hele søknadsprosessen for oppføringen av boligbygget. Vålerenga er preget av stille og koslige gater, som gjør det til en behagelig del av Oslo.