KOMMER SNART

16 NYE BOLIGER I AKERSVEIEN 18-20!

AKERSVEIEN 18-20

Nye boliger med moderne arkitektur på St. Hanshaugen. Her kommer det 16 boenheter i varierte størrelser, den miste på ca 35 kvadratmeter. Boligene får tidsriktig interiør og et urbant preg som kler omgivelsene.

Townhouse

Moderne arkitektur møter unikt bygningsmiljø på St. Hanshaugen. Her kommer det 16 nye boenheter med et urbant preg, inkludert en tomannsbolig som oppføres der det tidligere har stått et gammelt tømmerhus.

Gude

Gude-bygget er et lite murhus fra 1859 som skal rehabiliteres og konverteres til 4 leiligheter. Her vil lysinslippet øke med nye takvinduer og takarker. Fasadedetaljer vil også bli brakt inn i boligene for å oppleve byggets historie.

Infill

Nye leiligheter med et urbant preg på St. Hanshaugen. Den gamle, smale murgården vil få et tilbygg og inneholde leiligheter, den minste på ca. 35 kvadratmeter. Alle leilighetene får tidsriktig interiør og det vil også bli bygget en penthouse-leilighet.

OMRÅDE

Boligene tilpasses det unike bygningsmiljøet og får et urbant preg som kler omgivelsene på St. Hanshaugen. På tomten ligger det også en stall i bakgården, og denne skal ombygges til enebolig.

MELD INTERESSE

Dersom du ønsker å følge med på utviklingen av prosjektet kan du melde din interesse her. Avhengig av hvilken fase prosjektet befinner seg i, vil enten vår prosjektleder kontakte deg, eller den utlyste megleren.

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Daniel Bjørn