Villa Aloha

Sjelden mulighet - Sydvestvendt villa - Frontline Aloha golf - Panoramautsikt

Villa i Nueva Andalucía —byggestart 2018

Eiendommen er beliggende frontline Aloha Golf i Nueva Andalucía, Marbella. Nueva Andalucía er området ovenfor Puerto Banús, i hovedsak større villaer og leilighetsanlegg av høy kvalitet. Rolige omgivelser, men med kort avstand til alle fasiliteter.

Villaen

Spennede planløsning hvor det er lagt vekt på optimalisere utsikt og bruk av hver enkelt etasje og rom. Svært innholdsrik og med store, åpne glassflater i hver etasje med panoramautsikt mot golf, og videre utover i Nueva-dalen, fjell m.m. Usjenert beliggende med kort avstand til alle fasiliteter. Villaen er beliggende på en høyde, hvor nedre del grenser ned til fairway på Aloha Golf.

Inngangnivå

Garasje, uteområder/gårdsplass omgitt av flotte vannspeil som gir en eksklusiv og behagelig velkomst, deretter inn til hall med glassfasader med utsikt, trapp og heis, samt terrasse på utsiden.

Interiør kjøkken
Interiør kjøkken

2. etasje

3 store soverom med utgang til balkong og eget bad og walk-in closet eller garderober. 2 av soverommene, samt bad til hovedsoverom, med panoramautsikt ut mot golf, fjell m.m.

Grunnplan

Grunnplan, også med full utsikt og ekstra høy takhøyde som gir en svært luftig og god romfølelse (over 4 meter) med stuer, kjøkken, spisestue, 1 ekstra gjestesoverom, toalett og bad, samt uteområder både med og uten tak og videreutgang til bassenget i front.

Interiør kjøkken
Interiør kjøkken

Kjeller

Kjeller med ytterligere 3 store soverom og 2 bad, samt gym, hjemmekino, stue/lounge, temperert vinbodega, teknisk rom og vaskerom. Kjeller får 'english patios' rundt, som gir godt med lysinnslipp.

Hva gjør Villa Aloha så spesiell?

Frontline Aloha golf

Golf

Frontline Aloha Golf - en av de beste golfbanene.

Optimale solforhold

Optimale solforhold

Sydvestvendt og høy beliggenhet gir optimale solforhold.

Vinbodega

Vinbodega

Egen temperert vinbodega i kjelleren.

Garasje

Garasje

Flott og romslig garasje med plass til to biler under tak.

Svømmebasseng

Svømmebasseng

Fantastisk uteområde med svømmebasseng og utekjøkken.

Peis

Peis

Peis både inne og ute for koselige kvelder når solen har gått ned.

Området

Villa Aloha ligger i en rolig blindvei i Nueva Andalucía, Marbellas Golf Valley, med kort avstand til alle fasiliteter. 2 min med bil til anerkjente Aloha international college, privat barne- og ungdomsskole og vgs. 3 min. med bil til Aloha med et rikt utvalg av restauranter, barer, butikker, apotek, bank m.m. En mengde golfbaner innen 5 min med bil, samt stort utvalg av tennis- og padeltennisbaner. 6 min med bil til Centro plaza, med slakter, flere supermarked, restauranter m.m. samt stort og populært marked hver lørdag hele året. 8 min til Puerto Banús med designerbutikker og et yrende natteliv. 8 min til noen av de beste strender på kysten. 10 min til Golden Mile og Marbella by, old town m.m. 2,5 time til Sierra Nevada for ski.

Interiør kjøkken

Ismael Merida

Ved å få villaen designet av den prisbelønnede Marbella-arkitekten Ismael Mérida blir dette en unik eiendomsopplevelse. Han har en klar tilnærming ved å designe arkitektur som glir pent inn i naturomgivelsene til prosjektet.

Ismael er påvirket av den gamle kinesiske tradisjonen Feng Shui, som han bruker for å forsikre at alle aspekter av designet og utviklingsprosessen – som planleggingen, materialvalg, organisering av ledig rom – er kombinert for å tilpasse seg omgivelsene.

Ismael Mérida vant prisen for «beste utviklingsdesign i Marbella» med prosjektet Aloha Hill Club.

Meld interesse

Dersom du ønsker å følge med på utviklingen av prosjektet kan du melde din interesse her. Avhengig av hvilken fase prosjektet befinner seg i, vil enten vår prosjektleder kontakte deg, eller den utlyste megleren.

Dine preferanser

Eiendomsmegler

Christoffer Borg