VILLA ALOHA

SJELDEN MULIGHET - SYDVESTVENDT VILLA - FRONTLINE ALOHA GOLF - PANORAMAUTSIKT

BESKRIVELSE

Prosjektert villa i Nueva Andalucía med byggestart 2018. Eiendommen er beliggende frontline Aloha Golf i Nueva Andalucía, Marbella. Nueva Andalucía er området ovenfor Puerto Banús, i hovedsak større villaer og leilighetsanlegg av høy kvalitet. Rolige omgivelser, men med kort avstand til alle fasiliteter.

VILLAEN

Spennede planløsning hvor det er lagt vekt på optimalisere utsikt og bruk av hver enkelt etasje og rom. Svært innholdsrik og med store, åpne glassflater i hver etasje med panoramautsikt mot golf, og videre utover i Nueva-dalen, fjell m.m. Usjenert beliggende med kort avstand til alle fasiliteter. Villaen er beliggende på en høyde, hvor nedre del grenser ned til fairway på Aloha Golf.

INNGANGSNIVÅ

Garasje, uteområder/gårdsplass omgitt av flotte vannspeil som gir en eksklusiv og behagelig velkomst, deretter inn til hall med glassfasader med utsikt, trapp og heis, samt terrasse på utsiden.

2. ETASJE

3 store soverom med utgang til balkong og eget bad og walk-in closet eller garderober. 2 av soverommene, samt bad til hovedsoverom, med panoramautsikt ut mot golf, fjell m.m.

GRUNNPLAN

Grunnplan, også med full utsikt og ekstra høy takhøyde som gir en svært luftig og god romfølelse (over 4 meter) med stuer, kjøkken, spisestue, 1 ekstra gjestesoverom, toalett og bad, samt uteområder både med og uten tak og videreutgang til bassenget i front.

KJELLER

Kjeller med ytterligere 3 store soverom og 2 bad, samt gym, hjemmekino, stue/lounge, temperert vinbodega, teknisk rom og vaskerom. Kjeller får 'english patios' rundt, som gir godt med lysinnslipp.

EGENSKAPER

Golf
Frontline prestisjefulle Aloha Golf - en av de mest ettertraktede golfbanene på hele kysten - gir fantastisk golfutsikt, i tillegg har man bl.a. Los Naranjos, Las Brisas, La Quinta, Magna Marbella, alle innen 5 min med bil.
Optimale solforhold
Sydvestvendt eiendom (og beliggende på en høyde) gir optimale solforhold hele dagen, og en utrolig utsikt til golf, fjell, m.m.
Vinbodega
Egen temperert vinbodega i kjelleren.
Garasje
Plass til 2 biler under tak.
Svømmebasseng
Fantastisk uteområde med svømmebasseng og utekjøkken.
Peis
Villaen har peis både inne og ute for koselige kvelder når solen har gått ned.

OMRÅDET

Villa Aloha ligger i en rolig blindvei i Nueva Andalucía, Marbellas Golf Valley, med kort avstand til alle fasiliteter. 2 min med bil til anerkjente Aloha international college, privat barne- og ungdomsskole og vgs. 3 min. med bil til Aloha med et rikt utvalg av restauranter, barer, butikker, apotek, bank m.m. En mengde golfbaner innen 5 min med bil, samt stort utvalg av tennis- og padeltennisbaner. 6 min med bil til Centro plaza, med slakter, flere supermarked, restauranter m.m. samt stort og populært marked hver lørdag hele året. 8 min til Puerto Banús med designerbutikker og et yrende natteliv. 8 min til noen av de beste strender på kysten. 10 min til Golden Mile og Marbella by, old town m.m. 2,5 time til Sierra Nevada for ski.

ISMAEL MÉRIDA

Ved å få villaen designet av den prisbelønnede Marbella-arkitekten Ismael Mérida blir dette en unik eiendomsopplevelse. Han har en klar tilnærming ved å designe arkitektur som glir pent inn i naturomgivelsene til prosjektet. Ismael er påvirket av den gamle kinesiske tradisjonen Feng Shui, som han bruker for å forsikre at alle aspekter av designet og utviklingsprosessen – som planleggingen, materialvalg, organisering av ledig rom – er kombinert for å tilpasse seg omgivelsene. Ismael Mérida vant prisen for «beste utviklingsdesign i Marbella» med prosjektet Aloha Hill Club.

3. ETASJE - INNGANGSNIVÅ
2. ETASJE
1. ETASJE - GRUNNPLAN
KJELLER
FASADE
FASADE
FASADE

MELD INTERESSE

Dersom du ønsker å følge med på utviklingen av prosjektet kan du melde din interesse her. Avhengig av hvilken fase prosjektet befinner seg i, vil enten vår prosjektleder kontakte deg, eller den utlyste megleren.

Dine preferanser

Eiendomsmegler

Christoffer Borg